NYHETER

Ahlmarks

Ahlmarks logotype

”Några saker som vi tycker är bra med AARO är att det är ett kraftfullt konsolideringsverktyg med minimal väntetid. I AARO:s webklient kan man enkelt samla information som t.ex. rapporteringstidpunkter och ekonomihandbok. Informationen blir därmed lättillgänglig för ekonomerna på våra dotterbolag.

Att AARO är så …

Läs mer »

B&B Tools

B&B Tools logotype

”Analysen av koncernens årsbokslut går smidigare nu när vi har AARO till hjälp. Att det går att vrida och vända på informationen när man sitter mitt i årsbokslutet gör allting så mycket enklare.”

Anna Sundberg, Group Controller, B&B Tools

Läs mer »

ÅF

”Med AARO har det blivit ett enormt lyft, och det är ett av de viktigaste systemen vi har för ekonomisk uppföljning på global nivå inom ÅF. Förutom den legala rapporteringen tar vi in väldigt mycket operativ information, som i tidigare system inte var möjligt.

Med …

Läs mer »

Coor

”Med AARO känner vi oss alltid trygga. Vi har en snabb och smidig bokslutsprocess och AARO är uppe och snurrar 24/7, även vid systemunderhåll. Sedan införandet av AARO har vi kapat ledtider. Idag är vårt koncernbokslut avstämt och klart på 3-4 timmar mot tidigare 2-3 …

Läs mer »

Clas Ohlson

”Vi uppskattar att AARO är användarvänligt och att det är enkelt att administrera, ändra och komplettera systemet.

Systemet motsvarar alla våra förväntningar vi hade innan upphandlingen.”

Roger Edbom, Group Financial Controller, Clas Ohlson

Läs mer »

Addnode Group AB

”Vi började med ett grund-rapportpaket uppsatt för att hantera det primära i koncernredovisning. Då systemet är enkelt att underhålla och utveckla har vi löpande byggt på med egna formulär och rapporter.

Idag tar ett ”normalt” månadsbokslut inklusive avstämning ca 4 timmar. Därefter hämtas hela den …

Läs mer »